top of page
Image by RoseBox رز باکس

Livrare & Retur

Pentru detalii suplimentare: purairatech@gmail.com

Livrarea produselor

Livrare lampilor cu ultraviolete este facuta prin firme de curierat specializate, cu urmatoarele estimari de livrare:

- in termen de 5 zile (pe teritoriul Romaniei) - pentru toate comenzile plasate pe pagina noastra, pana la ora 15:30 de Luni - Joi. Timpul estimat de livrare poate fi mai lung pentru zonele greu accesibile sau din afara zonelor de livrare Standard

- Pentru produsele marcate cu PRE-COMANDA termenul de livrare va fi confirmat in functie de produs, dupa lansarea comenzii. Lansarea comenzii se face dupa achitarea celor 50% din contravaloarea produsului.

​Livrarea produselor va fi facuta la adresa furnizata de client. Livram doar in Romania. 

​Toate produsele sunt livrate in pachet sigilat.

​Companiile de curierat va vor trimite notificarea zilei si intervalului orar estimat pentru livrare. Daca din diverse motive nu va puteti intalni cu curierul, reprogramarea livrarii este in integral in responsabilitatea cumparatorului.

Nu ne asumam responsabilitatea intarzierilor, degradarilor sau pierderilor ce pot surveni independent de compania noastra. In mod constant luam masuri pentru a evita eventualele neplaceri (produse fara stoc, cazuri de forta majora etc).

Costul Livrarii

Toate livrarile pe teritoriul Romaniei sunt gratuite. 

Greutatea maxima a unui pachet poate fi de 40kg. Daca greutatea produselor comandate depaseste 40 kg, ne rezervam dreptul de a livra produsele in pachete multiple, fiecare cantarind mai putin de 40 kg

Politica de returnare

Consumatorii pot renunta unilateral la produsele achizitionate de pe pagina noastra in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor.

Va rugam sa ne informati asupra deciziei de a returna produsele nedorite in maximum 14 zile calendaristice de la livrarea produselor. Decizia dvs poate fi transmisa fie pe email (purairatech@gmail.com) sau prin Whatsapp la 0040751156766.

Toate produsele fizice vandute pe pagina noastra pot fi returnate, cu exceptia celor digitale. Nu trebuie sa ne furnizati niciun motiv pentru returnarea produselor, iar in termenul legal, noi va vom oferi intreaga suma de bani achitata. Pentru a beneficia de aceasta rambursare, trebuie sa ne scrieti care sunt produsele la care renuntati. Noi vom achita transportul pentru returul lor. Rambursarea sumei va fi facuta doar dupa ce produsele au ajuns la noi. 

Produsele digitale nu pot fi returnate.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Termenii si Conditiile acestui website. Pentru informatii legate de expediere, politica de returanre sau pentru ajutor in plasarea comenzilor nu ezitati sa ne contactati pe e-mail (purairatech@gmail.com) sau telefonic: 0040751156766.

Livrare si Retur: Store Policies
bottom of page